Librairie Cheminant

Librairie Papeterie CD DVD 1000 m² de culture à Vannes

I Love Your Cupcakes. M'encanten els teus cupcakes
3,99 €
Haut de page

I Love Your Cupcakes. M'encanten els teus cupcakes


  • Olga Núñez Miret
  • Date de parution : 12/11/2018
E-book – ePub – pas de protection

Si us cau la bava amb els programes de cuina de la tele i creieu que la xocolata és una de les set meravelles del món, seguiu llegint...
I love Your Cupcakes (M' encanten els teus cupcakes) és una novella romàntica dolça, una fantasia virtual alta en calories i una aventura divertida. Atreviu-vos a fer-hi una mossegada!
La Dulce, l'Adelfa i en Storm, els protagonistes de 'I love Your Cupcakes' (M' encanten els teus cupcakes) són socis de negocis, amics i comparteixen algunes interessants connexions familiars. La Dulce està cansada que tots els homes només es fixin en els seus pastissos. La seva amiga Adelfa, encara que és professora de química, no aconsegueix trobar la recepta de la relació perfecta. I en Storm, el tercer dels socis de la pastisseria/cafeteria/galeria d'art i excaserna de bombers, és un artista que no domina l'art de l'amor. Com podien imaginar-se que al plató del concurs "Tens el que es necessita per a convertir-te en la propera estrella de la rebosteria?" trobarien assetjament sexual, tramposos, baralles, amistat i també amor?
Amb gossos, cotxes de bombers, autobusos de Londres de dos pisos, autobusos escolars, artistes, químics, enginyers, arquitectes, intriga, escàndols, bigàmia... i molts, molts postres, 'I Love Your Cupcakes?' és una comèdia romàntica amb un cor molt dolç. No espereu un realisme intens o lliçons sobre com n'és de dura la vida. Trobareu dolents molt dolents, tramposos, bons boníssims, individus estranys i personatges encantadors tot i amb els seus defectes. Sobretot us puc prometre bon humor, amistat, somriures, esperit comunitari, un gran cor i molts pastissos. Tasteu-ho! Estic segura que en voldreu més!
Espero que us enamoreu de la Dulce, l'Adelfa, en Storm i els seus amics tant com jo. I si és així, per favor, digueu-m'ho. No em faria res de seguir escrivint més aventures sobre ells i fornejar més pastissos!

Ce livre est classé dans les catégories :

Vous aimerez aussi

Les lecteurs en parlent

Aucun commentaire n'a été posté sur ce livre.

Ajouter votre commentaire
3,99 €
?
Vérifier la compatibilité de vos supports

Fiche technique

  • Date de parution : 12/11/18
  • Éditeur : Olga Núñez Miret
  • EAN : 9781386620600
  • Format : ePub

Détails du fichier

  • ePub
  • Protection numérique : pas de protection